Palvelumme

Tunnettuutta, erottuvuutta, toimintaa. Vaikuttavaa sisältömarkkinointia ja entistä syvällisempiä asiakassuhteita. Strategista kehittämistä sekä tehokkaita prosesseja. Me Erassa valjastamme monipuolisen osaamisemme ja sisältömarkkinoinnin tuottamaan tavoittelemiasi tuloksia. Oletpa sitten uudistamassa brändiäsi, siirtymässä printistä digiin tai ottamassa ensi askeleita sisältömarkkinointiin, me voimme auttaa.

Suunnittelemme

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Näkemyksellinen sisältöstrategia luo yhtenäisen tavan olla esillä ja viitoittaa tien kohti tuloksia.

Toteutamme

Kumppanuus kanssamme paketoi sisältötarpeesi yhdeksi selkeäksi kokonaisuudeksi. Se takaa vaikuttavan ja ajassa elävän sisältömarkkinoinnin.

Analysoimme

Sisällöt ovat organisaatiosi arvokasta pääomaa. Mittaamalla saamme sisältömarkkinoinnin tuottamaan parasta mahdollista tulosta.

Lisää

Auditoinnissa analysoimme nykyisten sisältöjesi toimivuuden ja vaikuttavuuden monesta eri näkökulmasta. Saat kattavan raportin sisällöntuotantosi nykytilasta ja vaikuttavuudesta. Konkreettiset suositukset toimenpiteistä auttavat sinua etenemään vauhdikkaasti.

Auditointi

Auditointi

Tavoittavuus // Tehokkuus // Puhuttelevuus

Toteuttaako sisältömarkkinointi liiketoimintasi tavoitteita? Rakentavatko ne brändiäsi ja puhuttelevat kohderyhmiäsi? Onko sisällöntuotantosi tehokasta ja äänesi yhdenmukainen kaikissa kanavissa?

Lisää

Sisältöstrategian lähtökohta ovat aina organisaatiosi tavoitteet ja toiminta. Vaikuttavia sisältöjä syntyy, kun niiden taustalla on näkemyksellisesti määritetty brändi, kohderyhmiä puhuttelevat teemat, kiinnostavat konseptit, tehokkaat prosessit ja selkeät mittarit. Sisältöstrategia nivoutuu osaksi markkinointi- ja viestintästrategiaasi.

Sisältöstrategia & brändi

Sisältöstrategia & brändi

Brändi // Asiakaspersoonat // Teemat // Konseptit

Erottuvatko sisältösi massasta ja saavatko ne aikaan toimintaa? Täyttävätkö sisältösi tyhjää tilaa vai onko niillä kunnianhimoiset tavoitteet ja selkeät mittarit? Tietääkö oma organisaatiosi ja kumppaniverkostosi miten ja kenelle sisältömarkkinointia tehdään?

Lisää

Sisältökumppanuus kanssamme takaa sisältöjesi strategisen ja pitkäjänteisen kehittymisen. Vastaamme niin sisältöjen suunnittelusta, tuotannosta, julkaisemisesta, markkinoinnista kuin analysoinnistakin. Saat käyttöösi asiantuntijamme tai ikioman tiimin, joka voi myös työskennellä osana omaa organisaatiotasi. Toimintasi tehostuu, kun projektien sijasta yhteistyö on jatkuvaa ja prosessit hioutuvat huippuunsa. Joustamme tarpeidesi ja tilanteiden mukaan.

Sisältömarkkinoinnin kumppanuus

Sisältömarkkinoinnin kumppanuus

Suunnittelu // Sisällöntuotanto // Markkinointi

Etsitkö sisältömarkkinoinnin kumppania, jonka kanssa voit suunnitella niin strategiat kuin toteuttaa taktiset toimenpiteetkin? Arvostatko ennakoitavuutta ja laatua, mutta myös kykyä hyödyntää ajankohtaiset ilmiöt ja keskustelut? Tarvitsetko käyttöösi ikioman sisältötiimin tai markkinoinnin osaajan?

Lisää

Tutkimme, missä kanavissa kohderyhmäsi viihtyvät ja rakennamme asiakaspolut, jotka johtavat haluttuun lopputulokseen. Kanavastrategiassa määrittelemme jokaiselle kanavalle oman selkeän roolinsa ja tavoitteensa. Meillä on vahva osaaminen printin siirtämisestä monikanavaiseen maailmaan. Jo olemassa oleville sisällöillesi suunnittelemme tehokkaan uudelleenkäytön.

Kanavastrategiat ja -transformaatiot

Kanavastrategiat ja -transformaatiot

Printti–digi-siirtymät // Monikavainen sisällöntuotanto

Onko viestintäsi ainoastaan printin varassa? Epäiletkö, ettet enää tavoita kaikkia kohderyhmiäsi? Mietitkö, miten voisit hyödyntää eri kanavia ja kuljettaa ihmisiä sujuvasti kohti toimintaa?

Lisää

Eran huippuammattilaiset tekevät sisältöjä tehokkaasti kaikkiin kanaviin. Meiltä saat niin artikkelit, kuvat, esitteet kuin videotkin avaimet käteen -periaatteella. Tärkeä osa ammattitaitoamme on sisältöjen suunnittelu, näkökulmien valinta, haastateltavien löytäminen sekä sisältöjen editointi ja versiointi.

Monikanavainen sisällöntuotanto

Monikanavainen sisällöntuotanto

Verkko // Some // Printti // Videot

Tarvitsetko kanaviisi tekstiä, kuvaa tai videota, mutta sinulla ei ole tekijöitä omasta takaa? Hoidetaanko sisältömarkkinointi organisaatiossasi oto-työnä ja haluaisit tilalle tehokasta ja laadukasta tekemistä? Onko sinulla projekti, johon tarvitset sisällöntuotannon ammattilaisia?

Lisää

Sisältöjen markkinointi lähtee tavoitteistasi ja kohderyhmistäsi. Rakennamme niiden ympärille sisältöpolut ja valjastamme somen, SEOn ja SEMin sekä uutiskirjeet ja markkinoinnin automatiikan tekemään tulosta. Analysoimme sovittuja mittareita ja muokkaamme jatkuvasti markkinointia tuloksellisemmaksi.

Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinointi

Some // SEM // Uutiskirjeet // Markkinoinnin automaatio

Puuttuuko sisältömarkkinoinniltasi yleisö? Oletko hukassa yhä uusien jakelukanavien keskellä? Haetko kustannustehokkaita kontakteja ja näkyvyyttä juuri oikeissa kohderyhmissä?

Lisää

Monipuolinen asiantuntemuksemme sekä kaupallisista että journalistisista sisällöistä ja niiden markkinoinnista on myös sinun organisaatiosi käytössä. Räätälöimme koulutukset tarpeidesi mukaan, mutta uskomme aina vahvasti osallistumiseen ja avoimeen ilmapiiriin. Innostus tulee kaupan päälle!

Koulutus

Koulutus

Tarvitsevatko organisaatiosi työntekijät uutta sisältö- ja brändiosaamista tai asiantuntijat viestintävalmiuksia? Haetko sisältöihisi näkemyksellisyyttä ja kerronnallista otetta? Vaativatko monikanavaisuus ja kohderyhmiesi muuttuva mediankulutus sinulta uudenlaisia valmiuksia?

Sulje